Είστε εδώ
Αρχική Σελίδα > Slider > «Η Ευρώπη θά είναι το 2050 μουσουλμανική»

«Η Ευρώπη θά είναι το 2050 μουσουλμανική»

Της Άννας Ανδρέου, ανταποκρίτριας του Star στην Κωνσταντινούπολη

Ένα από τα εφιαλτικότερα και πιο τρομακτικά σενάρια για τα οποία επιστήμονες και αναλυτές έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και χρόνια, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά, με το «φάντασμα» του να απλώνεται πάνω από την Ευρώπη απειλητικά.

Την ώρα που οι γεννήσεις στην Γηραιά Ήπειρο μειώνονται και ο πληθυσμός των ηλικιωμένων καλπάζει, η Τουρκία αυξάνεται και… πληθύνεται, με γοργούς ρυθμούς, με τον Σουλτάνο να φέρεται να έχει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, ώστε να γεμίσει την Ευρώπη με γενίτσαρους.

Χαρακτηριστικό είναι πως αν ο ρυθμός γεννήσεων στην γείτονα χώρα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό, το 2050 (δηλαδή σε μόλις 33 χρόνια) ο τουρκικός και μουσουλμανικός πληθυσμός θα είναι η μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα.

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star», η οποία αναφέρει ότι αν συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο οι γεννήσεις, το 2050 σε Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο και Βουλγαρία και άλλες χώρες, η δεύτερη εθνότητα θα είναι η τουρκική.

Την ίδια περίοδο σε πολλές χώρες οι μουσουλμάνοι θα συναγωνίζονται σε αριθμό τους χριστιανούς. Το 2050 στο Κόσοβο θα είναι 94%, στην Αλβανία, 82%, στη Βοσνία 62%, στην Κύπρο 57%, στη FYROM 46%, στη Γερμανία 39% στην Βρετανία 38%, στη Γαλλία 34%, στην Ολλανδία 32%, στην Ελβετία 31% στην Νορβηγία 29%, στη Βουλγαρία και το Βέλγιο 28%, στην Ελλάδα 16% μουσουλμανικός πληθυσμός.

Ο ερευνητής συγγραφέας Φουάτ Ουγούρ αναφέρει ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες το κράτος παίρνει τα παιδιά των μουσουλμάνων με την δικαιολογία ότι «δεν είναι καθαρό το σπίτι τους, η οικογένεια αλλάζει συνέχεια σπίτι, τα παιδιά κάνουν θόρυβο, το σπίτι σας έχει υγρασία».

Αναζήτησαν τους λόγους και η απάντηση είναι στη δήλωση Ερντογάν ότι «ο σταυρός ξεκίνησε πόλεμο εναντίον της ημισελίνου» και «δεν φτάνουν τρία παιδιά, κάντε πέντε». 

Βάσει της έκθεσης της CIA, στην Ευρώπη γεννιούνται 5.1 εκατομύρια παιδιά και πεθαίνουν 5.2 εκ άνθρωποι. Ο πληθυσμός της Γερμανίας μειώνεται κατά 0.19%.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ «ΣΚΕΠΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από την Τουρκία και το Ισλάμ που «απλώνεται» πάνω από όλη την Ευρώπη, συγκλονιστική είναι η απεικόνιση στο χάρτη της εικόνας της Ελλάδας, η οποία έχει καλυφθεί πάνω από το μισό, με την σημαία της Αλβανίας.

Σημ. Συντακτικῆς Ὁμάδας ΕΕΕΘ: Το σχετικό φύλλο τῆς φιλοκυβερνητικῆς τουρκικῆς Star, ἐφημερίδος του τουρκικοῦ ὁμίλου Star Media Group

 πηγές: star.gr, real.gr, star.com.tr
(Visited 89 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Top