Είστε εδώ
Αρχική Σελίδα > Slider > Τραμπ: Αγαπώ τους Έλληνες!

Τραμπ: Αγαπώ τους Έλληνες!

Την αγάπη του για τους Έλληνες εξέφρασε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ξεκίνησε την ομιλία του με τη φράση «I love Greeks» (Αγαπώ τους Έλληνες).

Ο κ. Τραμπ εξήρε, επίσης, την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, λέγοντας πως είναι ένας από τους «κορυφαίους Έλληνες» στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.

«Η επέτειος της ελληνικής ανεξαρτησίας εορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες», σημείωσε ο Τραμπ.

«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας», τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας και παρευρίσκονται Έλληνες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

Τους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Στη δεξίωση ήταν «παρών» και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά το Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ.

Τα μπουζούκια και οι κρητικοί χοροί έκαναν ακόμα πιο έντονο το άρωμα της Ελλάδας στην εκδήλωση.(Visited 14 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Top