Είστε εδώ
Αρχική Σελίδα > Slider > “Η σημαία υπάρχει ακόμα στη βραχονησίδα και περιπολεί το λιμενικό”: Μαρτυρία στο HJ

“Η σημαία υπάρχει ακόμα στη βραχονησίδα και περιπολεί το λιμενικό”: Μαρτυρία στο HJ

Κάτοικοι των Φούρνων πήγαν στις νησίδες χθες και διαπίστωσαν ότι οι σημαίες που τοποθέτησαν νεαροί τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονται στη θέση τους, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Hellas Journal ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, Samostimes.gr, Μιχάλης Σβαρνιάς.

Ο κύριος Σβαρνιάς μας εξήγησε πως χθες το μεσημέρι επιχείρησε να πλησιάσει στις νησίδες, ωστόσο άνδρες του λιμενικού που περιπολούσαν με σκάφος στην περιοχή τον εμπόδισαν να προχωρήσει ζητώντας του να αποχωρήσει από την περιοχή. Ωστόσο κατάφερε να δει πως στη νησίδα Μεγάλος Ανθρωποφάγος – όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες – υπάρχει η ελληνική σημαία.

Όπως είπε ο ίδιος οι σημαίες εξακολουθούν να κυματίζουν και στις υπόλοιπες νησίδες, ανατρέποντας έτσι και με το ρεπορτάζ τους ισχυρισμούς της Άγκυρας, ότι Τούρκοι κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία.

Για την σημαία που βρίσκεται στη νησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος, ο Μιχάλης Σβαρνιάς, μας είπε πως σύμφωνα με κατοίκους που κατάφεραν νωρίς χθες να φτάσουν εκεί, η σημαία είχε γείρει λόγω του δυνατού αέρα και της πρόχειρης κατασκευής στην οποία είναι τοποθετημένη, ωστόσο το εθνικό μας σύμβολο παραμένει εκεί.

Ρεπορτάζ: MIgnatiou.com

(Visited 47 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Top