Είστε εδώ
Αρχική Σελίδα > Slider > ΕΕΕΘ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΕΕΘ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα 15/6/2018

Η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων, δημιουργημένη το 1978 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Μιχαήλ Στασινόπουλο, μελέτησε ενδελεχώς το κείμενο της επικείμενης συμφωνίας για το Σκοπιανό,  που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, και επιστεί την προσοχή για την ανήκεστη εθνική βλάβη που θα συντελεστεί με την πιθανή επικύρωσή της.

Μετά από έναν και πλέον αιώνα αιματηρών αγώνων, προκειμένου να διασωθεί η ελληνική ταυτότητα της Μακεδονίας μας από τις σλαβικές επιβουλές, είναι η πρώτη φορά που ελληνική κυβέρνηση θα βάλει την υπογραφή της –άνευ μάλιστα ουσιαστικού λόγου- στην δημιουργία ψευδεπίγραφου «Μακεδονικού Έθνους» και ψευδεπίγραφης «Μακεδονικής Γλώσσας». Σημαντικότατα οχήματα αμφότερα, επεκτατικών βλέψεων και σοβαρών προβλημάτων, που μπορούν να δημιουργήσουν στο άμεσο μέλλον οι σλάβοι γείτονές μας.

Ουδείς εξουσιοδοτείται από το Έθνος και τον Λαό να βάλει την υπογραφή του σε τέτοιου είδους συμφωνία. Η Επιτροπή βλέπει πλέον ουσιαστική βάση, στις μηνυτήριες αναφορές των Παμμακεδονικών Ενώσεων όλης της Υφηλίου, οι οποίες καταγγέλλουν τους ιθύνοντες για προπαρασκευαστικές ενέργειες, του σοβαρότατου ποινικού αδικήματος της Εσχάτης Προδοσίας.

Η δε επιμονή της κυβερνήσεως, παρά την εκφρασμένη αντίθετη άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Πολιτών, να επικυρώσει μία τόσο σοβαρή συμφωνία άνευ δημοψηφίσματος, βρίσκεται στα όρια της πραξικοπηματικής πολιτικής συμπεριφοράς, που ενεργοποιεί την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος των Ελλήνων.

Όποιος βουλευτής επικυρώσει με την ψήφο, κάτω από αυτές τις συνθήκες, την πρωτοφανή για την ελληνική ιστορία αντεθνική συμφωνία, είναι πλήρως υπεύθυνος των πράξεών του, και των συνεπειών που θα απορρέουν από αυτήν.

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων

(Visited 70 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Top