Είστε εδώ
Αρχική Σελίδα > Slider > Ανακοίνωση της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων για την δολοφονία του Έλληνα πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων για την δολοφονία του Έλληνα πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα

Η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων

1. Καταδικάζει με οργή τη δολοφονία του Έλληνα Πατριώτη της κατεχόμενης Β. Ηπείρου, Κων. Κατσίφα, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες, από τις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις
2. Το μεγάλο «έγκλημα» του ένθερμου Έλληνα πατριώτη ήταν ότι είχε πάθος με την ελληνική σημαία, την οποία αναρτούσε στο σπίτι του και διένειμε στους εκεί καταπιεσμένους ομογενείς, με δική του δαπάνη.
3. Τα γεγονότα δείχνουν ότι οι Αλβανοί σωβινιστές τον είχαν στοχοποιήσει και τον είχαν απειλήσει πολλές φορές γι’αυτό του το «έγκλημα».
4. Το πόσο προμελετημένη υπήξε αυτή η δολοφονία μαρτυρεί εύγλωττα η αδιανόητη δήλωση του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, ο οποίος έσπευσε πρώτος να δικαιολογήση τη δολοφονία λέγοντας: «Πρόκειται περί διαταραγμένου εξτρεμιστού», ενώ αυτό το ανθελληνικό μένος έσπευσαν να γνωστοποιήσουν και οι Αλβανοί «φίλαθλοι», την ίδια μέρα, αναρτώντας πανό με το σύνθημα: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος».
5. Όλοι εμείς, εδώ στην Ελλάδα της απαράδεκτης ανοχής και της υποτέλειας, που επί δεκαετίες, τους δεχθήκαμε, τους πολιτογραφήσαμε, τους δώσαμε εργασία, τους αγαπήσαμε, τους βάλαμε στα σχολεία και τους εξανθρωποιήσαμε είμαστε «μπάσταρδοι»
6. Αυτή και μόνη η αχαριστία φανερώνει το απύθμενο μίσος τους, το οποίο τρέφουν κατά των Ελλήνων και το εφαρμόζουν στον καταπιεσμένο ελληνικό πλυθισμό, που ζει υπό καθεστώς διαρκούς τρομοκρατίας.
7. Πρόκειται για μια τρομοκρατία η οποία έχει τις ρίζες της στο δικτατορικό και απάνθρωπο καθεστώς του Εμβέρ Χότζα και συνεχίζεται εντεινόμενη από όλες τις αλβανικές κυβερνήσεις που το διαδέχθηκαν, διαπράττοντας δολοφονίες και εξαφανίσεις σε κατάσταση εθνικού πογκρόμ.
8. Οι φοβισμένες κυβερνήσεις των Αθηνών, επί δεκάδες χρόνια, δεν τόλμησαν, και δεν τολμούν, να υπερασπίσουν τον Ελληνικό Πλυθισμό και την Ελληνική Βόρειο Ήπειρο, για την οποία ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου στον λόγο του της Απελευθερώσεως, της 18ης Οκτωβρίου 1944, στο Σύνταγμα, βροντοφώναξε: «Η Βόρειος Ήπειρος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Ελλάδας και έχει προσφάτως καθαγιασθή και από τους τάφους των ηρώων μας».
9. Η Ε.Ε.Ε.Θ., Καταγγέλλει τη φοβική στάση της Ελληνικής κυβέρνησης και ολοκλήρου, σχεδόν, του σάπιου πολιτικού συστήματος, το οποίο προσπαθεί να στρογγυλεύσει, τα γεγονότα και πολλές φορές να ρίξει την ευθύνη στο θύμα «γιατί προκάλεσε με τη συμπεριφορά του» με το «να αναρτά την ελληνική σημαία». Πιο χυδαία και πιο γραικυλική άποψη δεν μπορούσε να ειπωθεί και όσοι διατείνονται κάτι τέτοιο είναι γεννημένοι θιασώτες της εθελοδουλείας.
10. Η Ε.Ε.Ε.Θ., Καταγγέλλει τις … ελληνικές αστυνομικές Αρχές που έσπευσαν με διαρροές να σπηλώσουν το ηθικό ποιόν του φλογερού πατριώτη. Πιο πρόστυχη, πιο ανθελληνική και πιο απάνθρωπη πράξη δεν μπορούσε να γίνει σε βάρος του νεκρού. Η πράξη αυτή, όπως και πολλών άλλων, φανερώνει ότι οι υποτελείς αστυνομικοί, βάζουν τα γαλόνια πάνω από την πατρίδα και το καθήκον τους, γλείφοντας ως σαλίγκαροι την εξουσία.
11. Την ίδια ανθελληνική στάση ακολούθησαν και αρκετά «πάνελ» στα διάφορα εξωνημένα κανάλια, όπου οι «προοδευτικοί», στο όνομα της «ψυχραιμίας» δηλαδή της υποτέλειας, αποπειράθηκαν να «λερώσουν» το θύμα!

Η Ε. Ε. Ε. Θ.
Απαιτεί από την κυβέρνηση να κάνει παν ό,τι απορρέει από το Εθνικόν της καθήκον για να χυθεί φως σ’ αυτή την δολοφονία και να τιμωρηθούν, επιτέλους, οι φονιάδες.

Τέλος
Η Ε. Ε. Ε. Θεμάτων, εξέδωσε αυτό το χρόνο, το έργο του συντάκτη αυτών των γραμμών και προέδρου της πολίτη Π.Λ. Παπαγαρυφάλλου, υπό τον τίτλο: «Ήπειρος: Η πανάρχαια γη των Ελλήνων και οι ιμπεριαλιστικές διεκδικήσεις των Αλβανοτσάμηδων» (έκδοση και διάθεση «Πελασγός» – Ιωάν. Γιαννάκενας).
Το εκφυλισμένο και εθελόδουλο πολιτικό σύστημα το έθαψε, όπως έθαψε και την έκδοση επίσης της Επιτροπής για τη «Θράκη». Από τα δύο αυτά συνοπτικά έργα, οι αδιάφοροι Έλληνες ‒που είναι πολλοί‒ μπορούν να μάθουν κάποιες αλήθειες για τα Εθνικά μας Θέματα, ώστε να αισθανθούν την υποχρέωση να σηκωθούν όρθιοι!
Έλληνες: ΟΧΙ πιά στα τέσσερα. Σηκωθείτε και αντισταθείτε.
Η δουλεία έρχεται! Ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι επί θύρας.

Αθήνα 31 Οκτωβρίου 2018
Γιά την Ε.Ε.Ε.Θ.

Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος. Σύρμας Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

(Visited 8 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Top